Hódmezőlázárhely: tízezer forinttal "ösztönzik" a választás előtt a nyugdíjasokat

Húsvéti ajándékba kapja az elkerülő utat Hódmezővásárhely március 29-én – mondta Lázár János lakossági fórumán. Az országban egyedülálló körhíddal épült elkerülő út 37 milliárd forintjukba kerül az adófizetőknek. Nem csak az elkerülő út lesz ajándék: az április 8-i választások előtt pár nappal a város 100 millió forintot szán arra a költségvetéséből, hogy minden nyugdíjas 10 ezer forintot kapjon húsvétra.

A hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium frissen felújított ebédlőjében tartott politikai fórumot Lázár János és a Fidesz polgármester-jelöltje, Hegedűs Zoltán alpolgármester. A kancelláriaminiszter 37 milliárd forintos ajándékot ígért húsvétra a helyieknek.

„Március 29-ére felkértek engem az út átadására. Tehát március 29-én az elkerülő út húsvéti ajándékként, a kormány húsvéti ajándékaként, nagypéntek előtt egy nappal átadásra kerül Hódmezővásárhelyen” – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Nem csak az elkerülő út lesz ajándék a hódmezővásárhelyieknek az április 8-i választások előtt pár nappal, a város 100 millió forintot szán arra a költségvetéséből, hogy minden 62 év fölötti nyugdíjas 10 ezer forintot kapjon húsvétra.

(HírTV nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »