Hisztériakeltés – avagy: Lélegeztetőgép helyett stadion hisztéria

Egyszer már eljátszották a balliberálisok a zavar és hisztéria keltés színjátékát. Emlékeznek még Medgyessy D-209 Péter lélegeztetőgép cukkolására, etetésére? Amikor mindent lélegeztetőgépekben számolt?

Mára kombinálták a kettőt, és azzal a felkiáltással, hogy a kormány stadionokra pazarolja a pénzünket, elkezdték ordítani, hogy bezzeg az egészségügy szörnyű állapotban van. Csak halkan és szerényen megjegyzem, hogy a nálunk összehasonlíthatatlanabbul gazdagabb Anglia egészségügye épp összeomlani készül, de az USA-ban sem rózsás a helyzet.

Ez persze az ellenzéknek nevezett bagázst egy csöppet sem zavarja. Ők mantrázzák a stadionépítéseket, mint ha más nem is történt volna az országban. Az az irdatlanul hosszú lista, amiben még jól teljesített a mostani kormány, természetesen nem érdekli őket. Miért is érdekelné, hiszen az az ő szégyenük, hogy annak idején ők nem tudtak semmi pozitívumot felmutatni, csak a hazudozást, félrevezetést és a semmittevést! Elhiszem, hogy roppant kellemetlen nekik elismerni, hogy bizony, az eltelt 8 év alatt egyszer sem hangzott el a megszorítás szó. Nem hallottuk, hogy most meg kell húzni a nadrágszíjat, hogy majd később (a soha nem látott jövőben) jobb legyen. De soha nem lett jobb!

Mit tehetnek ilyen helyzetben? Össze kell ugratniuk a társadalom rétegeit. Szegényt a gazdaggal, a dolgozót a munkanélkülivel és a nyugdíjassal, cigányt, zsidót a magyarral, nőket a férfiakkal, diákokat a tanárokkal, gyermekeket a szülőkkel, hívőket a hitetlenekkel, húsevőket a vegetáriánusokkal, és vég nélkül lehet sorolni.

Mert a globalistáknak, az álliberálisoknak, álhumánusoknak a társadalom atomizálása, a kis közösségek, családok szétverése, az emberek egyedül léte a fontos. Mert az egyedül álló ember olyan, mint a pusztaságban egyedül álló fa. Jön a vihar, és pillanatok alatt kitöri, kicsavarja, elpusztítja, ha útjában van! De az erős, összetartó közösség olyan, mint az erdő. Jöhet a vihar, kitéphet egy-két fát, de az erdőt nem tudja elfújni, az megtöri a szél erejét!

A Népszava kikérte a hivatalos adatokat, és bár erre pontos adatokat nem kaptak, A lap szerint, az épülő Puskás Stadionnal együtt 405 milliárd forintot szánt eddig stadionokra a kormány, nyolc év alatt. Az egy éves magyar GDP 2016-os adatok alapján 124 380 millió $ (azaz 124.380 milliárd $, azaz ~ 124 milliárd dollár), ami mai árfolyamon számítva (1 USD = 252.283 HUF) 31 378.974 milliárd HUF (azaz ~ 31 000 milliárd forint). Ennek 405 Mrd HUF mindösszesen 1,29 %-a, vagyis ennyi, amit nyolc év alatt elköltöttek a stadionokra…. Micsoda pazarlás? Ha összeadjuk 8 év GDP-jét, akkor ez a szám elenyésző. (Csak évi 20 ezer Mrd forinttal számolva ez 160 ezer Mrd HUF, és ennek 405 Mrd forint a 0,25 %-a – és ez egy nagyon szerényen számolt adat)

Hírdetés

Mégis évek óta csinálják a hisztit a stadionok miatt az ellenzéki oldalon….

Barátaim, Ne engedjük magunkat összeugrasztani!

Aki ma az ellentéteket szítja a honfitársak között, az nem lehet a barátunk. Aki nem a haza és a nemzet egységén és megmentésén munkálkodik, az az ellenségünk.

Ne vegyünk részt a gyűlöletkampányban, hanem vegyük észre, hogy egyeseknek az az érdekük, hogy szétrombolják a magyar nemzet, Magyarország egységét. Lehetnek ezek belső ellenség, vagy külföld által felbérelt, lefizetett provokátor, vagy együtt a kettő

Magyarország a magyaroké!

Nem engedünk a provokátoroknak!

A Népszava “tényfeltárása”

(Czakó István)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »