Hiszed vagy sem? – Elindult a református egyház új műsora

Teológiai vagy épp a hétköznapi élettel kapcsolatos kérdésekre is válaszol Csűrös András református lelkipásztor a református egyház új műsorában. A Hiszed vagy sem? minden hétfőn 19 órakor jelentkezik Facebookon és YouTube-on, de az adások bármikor vissza is nézhetők.

2023_HVS_1_adas_borito

Honnan tudhatom, hogy mit vár el tőlem Isten? Miért a kígyó kísért az Éden kertjében? Miért vagyunk szomorúak, ha hívő ember temetésén vagyunk? Ez az a három kérdés, amelyekre közérthető, frappáns választ ad Csűrös András lelkipásztor a Hiszed vagy sem? premieradásában, majd hétről hétre újabbakra is felel. Már eddig is számos izgalmas felvetés érkezett, és a szerkesztők továbbra is várják a kérdéseket a műsor elektronikus címére: hiszedvagysem@reformatus.hu.

A legújabb részek minden hétfőn 19 órakor kerülnek ki az egyház Facebook-, illetve YouTube-oldalára. Természetesen annak sem kell aggódnia, aki esetleg nincs ekkor gép előtt, hiszen a videók bármikor visszanézhetők.

HAMAROSAN MÉG TÖBB MŰSOR INDUL

A Magyarországi Református Egyház januárban indította el napi videós áhítatsorozatát, az Igeidőt, amelyben hétről hétre más és más lelkipásztor magyarázza az Igét a Bibliaolvasó kalauz alapján. A következő néhány hétben további műsorok is indulnak: először április utolsó péntekén lesz látható a híres reformátusokat bemutató portréműsor első része, majd májusban elindul a közéleti témákkal református szemszögből foglalkozó stúdióműsor is.