Hírvivőknek, Hírhozóknak, Pletykálkodóknak

Hírvivőknek, Hírhozóknak, Pletykálkodóknak

Az utóbbi időben olyan pirulós lettem. Zavarban vagyok! De többen elpirulunk, és többen zavarban vagyunk. Pontosan úgy, mint a 10 éves szűzleányok, ha róluk sutyorognak ezt is, meg azt is, mert pletykálnak róluk. Ám rólunk, e stratégiailag fontos nemzet polgárairól is beszélnek. Rólunk is pletykálnak.

SŐT! Fontosak vagyunk. Mi határozzuk meg a villásreggelis világban a nap indulását és a zászlóerdős tereken fel-alá járkáló Őszapók, Őszanyók és a Retye meg a Rutya sokcsillagos jövőjét. A világ jövőjét! Ha rólunk van szó, kiüresednek az Államok utcái, terei, pubjai és mindenki óriási fülesekkel rohan, hogy legalább egy fél szót elcsípjen a pletykából, hiszen megérkeztek az avatott igaznyelvűek, és a magyar Nagyhatalom nyilairól és a szittya kirekesztő barbárokról riasztó és vérfagyasztó borzalmas információkat hoztak.

Nekik hinni kell, mert ők a felderítők és végtére is ők a Nép szava-, és ők a született Világhíradós többségi Rikkancsok, akik az igazat, csakis az igazat terjesztik. (Pedig mi nem is csináltunk semmiféle huncutságot, sem az ovális szobában, de még egy sokablakos üvegház patkós asztalainál sem, meg nem is gyűjtögettünk rossz arcú birodalmi piktoroktól képeket, miközben a rend őreinek adtuk ki magunkat). Nélkülünk átlagosak a napok, és főleg azok lesznek, ha bedugulnak a hírforrások és az a nagy-nagy pénzes zsák egy újabb – esetleg – ovális társaságban)…

Hírdetés

Átlagos napok jönnek, olyan kihaltak és csendesek, mint amikor lovasroham dobog a squaren, vagy merev-hulla-nyugis, amikor csak vér és könny serken a kifolyt szemekből a streeten, és azoktól a fránya viperáktól meg a csendes sikongatás is kizárólag belső füllel hallható. Mert az Öreg Lady is megmondta: “senkire nem lőttek” “no one was shot” és “it is the standard”, mert ő még a belső fülével és szemével se nem hallott se nem látott semmit. Ám most, most igen fontos dolog van! Rémisztő magyar hírek jöttek!

VILÁGSZENZÁCIÓÓÓÓÓ!

P.S. A “fontosság” emberi fogalom, azért van rá szükségünk, mert döntéseket kell hoznunk a túlélés érdekében. Vannak, akik döntések hozatalára készülnek a túlélés érdekében. Jó egészséget Hölgyek és Urak!

Gundy Sarolta – Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »