„Higuaín áruló!”

„Higuaín áruló!”

Az olasz pontvadászat legnagyobb értékű átigazolására került pont, miután az argentin Gonzalo Higuaín 94 millió euróért a Juventusba igazolt. A csatár által elhagyott Napoli elnöke teljesen kiakadt, és leárulózta korábbi kedvencét.

Miután a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy kifizették Gonzalo Higuaín kivásárlási árát, 94 millió eurót, az előző szezonban 36 gólt lövő csatár Nápolyból Torinóba tette át a székhelyét. Diego Maradona egykori városában elképesztő indulatokat váltott ki a klubváltás, amiből a Napoli elnöke sem maradt ki.

„Tudtuk, van annak esélye, hogy új csatár után kell néznünk, ám arra álmomban sem gondoltam volna, hogy Higuaín elhagy minket, ezzel teljesen megsemmisítve azt a három évet, amelyet nálunk eltöltött. Kimondom, Higuaín áruló, a leghálátlanabb játékos, akit valaha ismertem” – dörgött a Corriere dello Sportnak a 67 éves Aurelio De Laurentiis.

Mindenesetre nem sokat vártak az argentin pótlásával, és megszerezték az Ajax lengyel gólvágóját: az Európa-bajnokságon is szereplő Arkadiusz Milikért 30 millió eurót fizetnek a nápolyiak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »