Hétvégi hírösszefoglaló: Kiskorú lányt erőszakoltak meg Beregszászban

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak a hétvégén (szeptember 30-október 2.). Kiskorú lányt erőszakoltak meg Beregszászban, kisrepülőgépek keltették fel a kárpátaljai határőrök figyelmét, életveszélyes sérülést okozott egy biztonsági őr Budapesten egy ukrán férfinak, hatalmas fegyverarzenált találtak egy nő otthonában Ungváron, második alkalommal szervezett jótékonysági félmaratont az Ökumenikus Segélyszervezet Beregszászon.

Kiskorú lányt erőszakoltak meg Beregszászban

Beregszászban egy 20 éves fiatalember megerőszakolt egy tízedik osztályos diáklányt, aki a város egyik iskolájában tanul. Az elkövetőt akár 12 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik.

Kisrepülőgépek keltették fel a kárpátaljai határőrök figyelmét

Az ukrán határőrök két kisrepülőgépet találtak a Beregszászi járásban, melyek tulajdonosai azt állították, hogy mezőgazdasági munkálatokra használják azokat, viszont nem rendelkeztek erre vonatkozó engedélyekkel.

Életveszélyes sérülést okozott egy biztonsági őr Budapesten egy ukrán férfinak

Egy ukrán állampolgárokból álló társaság és az egyik erzsébetvárosi szórakozóhely biztonsági őrei keveredtek egymással szóváltásba. A vita során az egyik biztonsági őr ököllel arcon ütötte az ukrán csoport egyik 24 éves tagját, aki ennek következtében elesett. A külföldi férfi az esés miatt életveszélyes sérülést szenvedett

Hatalmas fegyverarzenált találtak egy nő otthonában Ungváron (Fotók)

A kárpátaljai rendőrkapitányság és az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) alkalmazottai együttműködve egy házkutatás során hatalmas fegyverarzenált és egyenruhákat találtak az egyik ungvári  nő lakásában.

Tölgyfarakománnyal megpakolt teherautót állítottak meg Kárpátalján

A kárpátaljai Perecsenyen szeptember 30-án egy teherautót állítottak meg, amely közel 17 köbméter tölgyfát szállított.

Ismét részeg sofőrt állítottak meg a járőrök Ungváron

Az ittas férfi nekiütközött a járdaszegélynek és megkárosította saját autóját. A járőrök két jegyzőkönyvet állítottak ki.

Második alkalommal szervezett jótékonysági félmaratont az Ökumenikus Segélyszervezet Beregszászon

Közel fél ezren futottak szombaton Beregszászon az Ökumenikus segélyszervezet által szervezett 2. jótékonysági félmaratonon, amelyen részt vett Kovács “Koko” István, a segélyszervezett jószolgálati nagykövete.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglaló, UkrajnaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »