Hétvégi futballünnep Komáromban – ajánló

Hétvégi futballünnep Komáromban – ajánló

Igazi futballünnepre készül a Komáromi FC. Pénteken a felnőtt csapat bajnokiján szurkolhatnak a nézők, hétvégén pedig az U14-es nemzetközi Summer Cup mérkőzéseit izgulhatják végig a Pintyőkeligetben.

Nem ez lesz az első nyári utánpótlás-kupa, hisz 2019-ben az akkori U13-as korosztályos csapatoknak már megrendezték a komáromiak a MOL Summer Cup-ot. Most azonban az U14-es csapatoké a főszerep nyolc csapat – három szlovákiai, két magyarországi, egy székelyföldi, egy vajdasági és egy cseh – részvételével.

Szombaton 8:45-kor a megnyitóval veszi kezdetét hivatalosan a torna. Egy két órás ebédszünet beiktatásával 9:00-tól 17:00-ig zajlanak majd a csoportmérkőzések. Másnap délelőtt kerül sor a kieséses szakaszra, majd délután már a helyosztókat rendezik meg.

A díjátadóra előreláthatólag 17:15-től kerül sor.

A torna résztvevői:

Hírdetés

KFC Komárno (SVK) – rendező FK DAC 1904 Dunaszerdahely (SVK) ŠK Slovan Bratislava (SVK) Puskás Akadémia FC (HUN) Győri ETO FC (HUN) FK Csíkszereda (ROU) Bačka Topola / Topolya (SRB) MFK Vítkovice (CZE)

Programon a felnőtt csapat bajnokija is

A komáromi futballhétvége már péntek délután kezdetét veszi, hisz 17 órától a KFC felnőtt férfi csapata játszik bajnokit a Pintyőkeligetben. A múlt heti, szintén hazai győzelem után ezúttal a Fortuna Ligából kieső FK Pohronie csapatát fogadják a lilák. A találkozó azért is érdekes lesz, mert a felkészülés során is megmérkőztek a csapatok, akkor a garammentiek győzelmével zárult a találkozó. Remélhetőleg ma revansot vesznek Radványi Miklós védencei, és újabb három pontot zsebelnek be a komáromiak.

A találkozó, melyen már az U14-es torna csapatai is ott lesznek a lelátón, 17 órakor kezdődik. Azok a szurkolók, akik nem tudnak a KFC lelátóin szurkolni, otthonuk kényelméből is élőben követhetik a találkozót, melyet a televízióban a JOJ sportcsatornája, valamint az interneten a nike.sk közvetít.

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »