Hétfőtől lehet jegyet venni a Zsivány Egyesre

A korábbiakkal ellentétben nem december 15-én, hanem már 14-e este debütál a film itthon.

Nem tudni, mikortól lehet jegyet venni a Zsivány Egyesre – írtuk még hét elején, ám a bizonytalanságnak vége: péntek reggel a forgalmazó Forum Hungary közölte, jövő hétfőn megkezdődik az elővételes jegyértékesítés az első önálló Star Wars-filmre. További jó hírrel is szolgált a cég:

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet december 14-én, szerdán este már látható lesz a magyar mozikban, így az elsők között élheti át a hazai közönség az idei év Star Wars-kalandját.

Utóbbi azért érdekes, mert eddig a Forum Hungary azt kommunikálta, hogy a magyar mozikba a december 16-i premier előtt egy nappal, 15-én kerül a film. Az elővétel kezdetéről szóló információval kapcsolatban pedig többször is nyaggattuk a forgalmazót, hiszen tavaly már október 19-én elkezdődött az elővétel Az ébredő Erőre.

Akkor már tíz éve vártak a rajongók újabb Star Wars-filmre, így a hetedik epizód előtti hatalmas felhajtás miatt nem bírták a Cinema City Magyarország szerverei a rohamot. Sőt, a Corvin Mozi jegyrendszere is meghajolt a mindenható Erő előtt. Sokan kaptak visszaigazolást, hogy sikerült megvásárolniuk a jegyüket, ám nem így történt – végül a Cinema City visszautalta a pénzt a tikettet vásárolni nem tudóknak, akik végül egy ajándék filmplakáttal lettek gazdagabbak.

Idén is lesz feliratos változat

Hét elején komplett kérdéssorral fordultunk a forgalmazó Forum Hungaryhez. Kíváncsiak voltunk arra, mikortól értékesítik itthon a jegyeket; lesz-e éjféli vetítés, mint tavaly; milyen korhatári besorolást kap majd a Zsivány Egyes; tudni-e már, kik lesznek a szinkronhangok; valamint hogy vetítik-e majd eredeti nyelven, magyar felirattal a filmet, és hol.

A fentiekkel kapcsolatban azonban csupán egyetlen kérdésre kaptunk választ: ahogy tavaly, Az ébredő Erő esetében, úgy idén is vetítik majd a magyar mozik eredeti nyelven a filmet. Hogy pontosan hol, arra szintén Az ébredő Erővel kapcsolatban tapasztaltak adhatnak választ: tavaly nemcsak a megszokott MOM Parkban lehetett eredeti nyelven megnézni a filmet, hanem az Allee-ban, az Arenában, valamint a Corvin Moziban is.

A szinkronváltozat stáblistáját tavaly csak a premier hetében hozta nyilvánosságra a forgalmazó. A Forum Hungary által megküldött plakátból viszont kiderült: 12-es karika kerül a filmre, azaz a Halálcsillag terveinek megszerzéséről szóló Zsivány Egyes jó eséllyel tényleg nem lesz olyan komor háborús film, mint amilyennek eredetileg tervezték.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »