Hét játékos hiányzik majd Dárdaiék ellenfelétől

Hét játékos hiányzik majd Dárdaiék ellenfelétől

Miután a Hertha BSC nehéz helyzetbe került azzal, hogy koronavírus-fertőzések miatt három mérkőzését elhalasztani kényszerült, most soros ellenfelét sújtja a vírus. A szerda esti, gelsenkircheni mérkőzésről hét Schalke-futballista is hiányozni fog, a koronavírus-járvány miatt.

Ennek ellenére a mérkőzés lejátszása nincsen veszélyben. A Kicker szerint mivel az egyébként már biztos kieső Schalke „átfogó védekezési és ellenőrzési koncepciót vezetett be – szigorú maszkviselés és távolságtartás, napi gyors- és PCR-tesztsorozatok, szállodai karantén, beleértve az étkezések növelését az egyágyas szobákban – a Hertha BSC elleni hazai mérkőzés a Veltins-Arénában nincs veszélyben.”

Hírdetés

Abban az esetben ha a Hertha megnyeri az eredetileg éppen a klubnál történt megbetegedések miatt elhalasztott mérkőzést,

két fordulóval a zárás előtt fellép a tizenharmadik helyre.

Még hat pontot lehet majd szerezni, Dárdai Pál csapatának az előnye három pont lesz az osztályozós helyen álló Arminia Bielefelddel szemben, s öt a jobbik kieső helyen álló 1. FC Kölnnel összevetve. A Hertha szombaton éppen a Kölnnel szemben biztosíthatja majd be Bundesliga 1-es tagságát.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »