Hennagyij Moszkalra hivatkozva pénzt csalnak ki kárpátaljai vállalkozóktól

Az elmúlt hetekben Kárpátalján aktivizálódtak azok a csalók, akik Kárpátalja kormányzójának a neve mögé bújva pénzt próbálnak kicsalni a vállalkozóktól.

Több olyan esetet is jegyzőkönyveztek Kárpátalján, miszerint egy ismeret nő magát Hennagyij Moszkal helyettesének kiadva több tízezer hrivnyát kér vállalkozóktól, azzal a hazugsággal, hogy a pénzt a terrorellenes műveletek területéről származó gyerekek üdültetésére szánják majd. A kicsalt összeget mindig egy megadott bankszámlaszámra kell átutalni – tudatja a Zakarpatszkij Korrespondent.

Kárpátalja kormányzója felhívja a vállalkozók figyelmét arra, hogy ő senkit sem kért meg arra, hogy pénzt gyűjtsön a kelet-ukrajnai gyerekeknek, ezért, ha valaki hasonló esettel találkozik, azonnal jelentse a rendőrségen.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Moszkal: az embereknek meg kell érteniük, attól, hogy leblokkolják az utakat, még nem indulnak meg az útjavításokNem tetszik Moszkalnak a kárpátaljai útépítők tempójaMoszkal: Állami bevételeként a bíróság elkobozott két autó fát, amit Magyarországra akartak szállítaniRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: Hennagyij Moszkal, csalók, Kárpátalja, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »