Heger továbbra is kötelező oltást akar bizonyos csoportok számára!

Heger továbbra is kötelező oltást akar bizonyos csoportok számára!

Eduard Heger kormányfő vasárnap délután egy modern politikai marketing elemekkel tarkított bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, amelyben a jelenlegi helyzetből vezető kiutat három pontban foglalta össze.

Előtte persze a tisztelet fontosságát emelte ki, amely helyett szerinte most az agresszió, a harag, a frusztráció, a megértés hiánya és a nem átgondolt megoldások keresése jellemzi a társadalmat. 

Heger viszont úgy látja, ebben a helyzetben nem a düh és a saját akarat átvitele a fontos, hanem a határozottság és a kölcsönös tisztelet. 

Hírdetés

Éppen ezért a következőkben látja a megoldást a járványhelyzetben:

A miniszterelnök ezen írásából is kitűnik, nagy az egyet nem értés a kormányon belül és nem tudják átvinni a szakmai konzílium döntéseit, mert azt legtöbbször valamelyik párt blokkolja. Egyértelműen kifejezi a kormányfő azt is, az ellenzék mellett a saját koalíción belül is akadályozzák a munkájukat. Heger viszont saját bevallása szerint nem adja fel, mert olyan Szlovákiát szeretne, amelyben jó élni. 

A bejegyzés úgy is értelmezhető, mint a miniszterelnök válasza a különféle spekulációkról a kormány bukásáról és egyértelmű jelzés a kormánypártok irányába.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »