Hazajáró közönségtalálkozó Gútán

Hazajáró közönségtalálkozó Gútán

Kettős közönségtalálkozót tartott március 11-én Gútán Méhes Csaba szervezésében a Magyar Örökség- és Prima Primissima-díjas magazinműsor két készítője, Kenyeres Oszkár és Jakab Sándor.

Délelőtt az alapiskolák felső tagozatos tanulóival találkoztak a tévés személyiségek, este pedig anagyközönségnek tartottak tartalmas előadást. A közönségtalálkozón Kenyeres Oszkár és Jakab Sándor betekintést nyújtott a stáb munkájába, a forgatás kulisszatitkaiba.

Hírdetés

Az est színvonalát Jónás Csaba szavalata emelte. A közönségtalálkozó résztvevői tanúi lehettek egy megállapodás aláírásának, amelyre Méhes Csaba, a Gútai Nordic Walking és Turista Egyesület elnöke nagyon büszke.

A Duna tv 2011-ben indult Hazajáró című turisztikai-honismereti magazinműsora nagy népszerűségnek örvend. Ezt bizonyítja, hogy a találkozókon mindig szépszámú közönség jelenik meg.

A szerkesztők elmondták, többször forgattak már a Csallóközben, így Gútán is. A műsorral járják a Kárpát-medencét, a közönségtalálkozókon pedig népszerűsítik a műsort. A Hazajáró stábja korábban már forgatott a helyi vízimalom területén, s bár elvileg nem szoktak visszatérni egy-egy helyszínre, de mivel úgy érzik, a várossal kapcsolatban van még némi adósságuk, nem zárták ki, hogy a későbbiekben újra eljönnek.


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »