Hathor szellemi védelmét adó szertartása

Komolyodnak a világokban zajló szellemi folyamatok: egyfelől emelkedik a Föld rezgése, másfelől egyre több olyan átjáró nyílik, amin keresztül az ártó erők áradnak a világba. A struccpolitika ideje lejárt, ideje felvértezni magunkat az esetleges ártó hatások ellen.

 

Minél többet és minél behatóbban foglalkozik az ember saját szellemi tisztulásával, annál több olyan személyes megtapasztalása lehet, amelyekről a könyvek nem írnak, az Új Kor tanítói pedig nem igazán beszélnek. Ennek oka az, hogy a fejlődő lélek útja egyedi, minekután nem ugyanazokat az élményeket kapjuk. Így előfordulhat, hogy az egyik neofita nem is érti, mi a másiknak a gondja, mert ő soha nem is ment át olyan megtapasztalásokon. Ugyanakkor sok tanító kifejezetten elutasítja azt, hogy a negatív, ártani tudó erőkkel is foglalkozzanak a tanítványai, merthogy azzal is bevonzhatnak nemkívánatos eseményeket. Vannak, akik már annyira tisztának és védettnek tartják magukat, hogy szerintük velük soha nem történhet semmi baj.

Természetesen sok más oka lehet annak, ami miatt a szellemi rendellenességekkel az egó nem kíván foglalkozni.

 

Én mindenkinek tisztelem az álláspontját. Mindenki olyan látszatba teszi magát, amilyenbe akarja, de azok kedvéért, akik a realitásokat részesítik előnyben, jelzem, hogy a nem várt szellemi látogatókra mindenkinek számítania kell a jövőben. Főként azoknak, akik a spirituális fejlődés magasabb fokait és a tudatos érzékszerv-használatot tűzik ki célként maguk elé. Elmesélem, hogyan zajlott ez valaha Egyiptomban. Szándékosan olyan helyet választok, ahol Jézus is tanult és beavatást nyert az efféle dolgokba.

 

Edfuban járunk, a második felső-egyiptomi nomosz fővárosában, ahol Hóruszt, Íziszt és Hathort tisztelték. Itt képezték ki és e helyen kapták beavatásaikat a Szem-papok, Hórusz kiválasztottjai, akik az ókori Egyiptom legnagyobb tudásának és kincseinek egy részét őrizték.

 

Edfuban különleges, Nap-erőkben gazdag hely, ahol a papok fejlesztették az érzékszerveiket: az asztrális látás, az energiák érzékelése, az auralátás képessége mellett az asztrális utazásra is képessé váltak. Ez az adomány, amelynek segítségével távoli helyekre lehet utazást tenni a beavatások során kimunkált és működő magasabb rendű érzékszervekkel rendelkező asztráltesttel, így eleinte a Föld más és más területeire, kontinenseire vagy akár fizikailag megközelíthetetlen helyeire lehet elutazni, később pedig más bolygókra lehet látogatni, hogy ott energiákat és tapasztalatokat gyűjtsön a megvilágosodás útját járó, felemelkedett emberi szellem.

Az asztrális látás segítségével az egyiptomi adeptusok képesek voltak a térben mozogni, kozmikus utazásokat és olyan megfigyeléseket tenni, amelyek révén saját szemükkel láthatták, mi zajlik a Föld távolabbi pontjain, a Naprendszer bolygóin és a távolabbi űrben, milyen lények, hogyan élnek és fejlődnek, hol tartanak és min mennek keresztül az életnek nevezett folyamat során. Ez merőben más megismerési mód, mint amit manapság követ az emberek által irányított oktatási rendszer.

 

 

Amikor a beavatottak „asztrálutaztak” – gyakorlatilag egy meditációszerű folyamat során kiléptek a fizikai testükből az asztrális testükkel –, akkor arról is gondoskodtak, hogy a templomban maradó testük védve legyen, illetve hogy semmilyen rossz szellemi vagy lelki entitást ne hozzanak vissza a templomba magukkal. Később olyan szertartásokat is kifejlesztettek, amelyekkel az átlagemberek auráját is le tudták védeni a rossz szellemekkel szemben. Ezeknek a különféle pozitív levédő szertartásoknak mostantól mi is nagy hasznát vehetjük.

Hírdetés

 

Mivel a Napvallás hozzáfér az ősi egyiptomi mágikus tudás egy részéhez, ezért felélesztjük ezt a vallási hagyományt. Mostantól Hathor szellemi védelmet adó szertartása mindazok rendelkezésére áll, akik fel kívánják magukat vértezni az ártó szellemi erőkkel szemben.

 

A szellemi, lelki és energetikai tisztaságának és épségének megvalósítása és megőrzése az egyik legfontosabb feladata minden fejlődő léleknek. Sokan erről elfeledkeznek vagy figyelmen kívül hagyják. Álláspontom szerint a spirituális tudatlanság korát hamarosan fel fogja váltani a spirituális tudatosság kora, amelyben az ártó hatások háttérbe szorulnak és a támogató fény egyre több ember elméjét bevilágítja. Picit hasonló eset mehet végbe az emberi szívekben és fejekben ahhoz, ami anno Edfuban történt. Tudniillik, az egyiptomi hagyomány szerint ezen a szent helyen azért épült templom, mert itt győzte le a Fény harcosa, Hórusz, a sötétség képviselőjét, Széthet. Úgy látszik, vannak csaták, amelyek soha nem érnek véget: a 21. században is minden embernek magának kell megküzdenie a saját felemelkedéséért és a fény győzelméért. De ebben nincs egyedül. Segítséget kaphat bizonyos isteni lényektől: azoktól, akiket valaha Íziszként Oziriszként, Thotként, Hóruszként vagy éppen Hathorként tiszteltek a Napvallás követői.

 

Hathor szellemi védelmét adó szertartása 2017 novemberétől kérhető.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Hathor szellemi védelmét adó szertartása appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »