Hatalmas torlódás várható pénteken Hegyeshalom felé

Hatalmas torlódás várható pénteken Hegyeshalom felé

Útjavítási munkálatok miatt péntek délelőtt leterelik a a forgalmat az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába, a 39-es kilométerszelvénynél lévő bicskei csomópontnál április 13-án, pénteken 9 és 13 óra között burkolatjavítási munkálatokat végeznek a szakemberek, ezen munkálatok idejére a közlekedőket leterelik az autópályáról – tájékoztat a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 39-es és a 40-es kilométerszelvények közötti szakaszon a szakemberek a pályaszerkezet javítását, valamint aszfaltozási munkákat végeznek. Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb felületen és leggyorsabban végezzenek a javítási munkákkal, az autópálya forgalmát leterelik a munkavégzés idejére.

Hírdetés

A pénteken Hegyeshalom irányába közlekedők a lezárt szakaszt a 39-es bicskei csomópont, 1-es számú főút és az 56-os számú Tatabánya-óváros csomóponton keresztül tudják elkerülni. A forgalom leterelésének ideje alatt jelentős torlódásra kell számítani.

Az M1-esen közlekedők más helyszíneken is folyamatosan találkozhatnak korlátozásokkal. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a 16-os és 17-es kilométerszelvények között a külső sávban zajlik teljes körű felújítás külső szakemberek bevonásával.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezen a héten is végzett országos szintű átcsoportosításokat, így Bicske és Tatabánya között két szakaszon, Hegyeshalom felé az illetékes bicskei mérnökség mellett a kisbéri, sárvári, körmendi, esztergomi, marcali, dabasi, polgári és csornai mérnökségekről is irányítottak át szakembereket és munkagépeket a javítási volumen növelése érdekében.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »