Hatalmas szurkolói buli készülődik Dzsudzsákékkal

Hatalmas szurkolói buli készülődik Dzsudzsákékkal

Május 22-én a Budapest Parkban sorra kerülő Bon Voyage Fesztiválon búcsúzhatnak el a magyar szurkolók a franciaországi Európa-bajnokságra utazó labdarúgó-válogatottól.

Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Sztancsik Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség projektvezetője elmondta, a szurkolóknak cd készül. Ezen a hazai könnyűzene sikeres előadói énekelnek olyan dalokat, amelyek a futballhoz köthetők, a szurkolók is éneklik őket. A lemez zenei producere, Lotfi Begi elmondta, hogy minden közreműködő készséggel vállalta a felkérést.

„Mondhatjuk, hogy presztízs volt rákerülni erre az albumra. Bízom benne, hogy ezek a dalok össze fognak forrni a nyári élményekkel, a szép eredményekkel” – jelentette ki.

Az albumon közreműködik többek között a Punnany Massif, a Brains, az Irie Maffia és a Hooligans.

A szurkolóknak a norvégok elleni, magyar sikerrel zárult pótselejtezőn az Éjjel soha nem érhet véget volt az egyik legkedvesebb számuk. A horvátok elleni barátságos meccsen így szólt a dal:

A dal írója, Náksi Attila, a Soho Party egykori frontembere elmondta, elképesztő érzés volt neki hallani, amikor több mint tizenötezer ember egyszerre énekelte az 1998-as dalt, amely a formáció egyik utolsó munkája volt. Hozzátette, természetesen ennek a dalnak is fel kell kerülnie az albumra – amely várhatóan hétfőn kezdik el gyártani –, éppen ezért az újbóli felvételre összeáll a kilencvenes években rendkívül népszerű Soho Party. A cd 990 forintba kerül, és csak a Mol-kutakon árulják majd.

Sztancsik Tamás elmondta, a drukkerek és a csapat közösen, a Budapest Parkban sorra kerülő bulin választja majd ki, melyik szám legyen a válogatott Eb-himnusza.

Dzsudzsák Balázs csapatkapitány videokapcsolaton jelentkezett be a sajtótájékoztatón. Hangsúlyozta, nagyon örül annak a lehetőségnek, hogy egy ilyen estén a szurkolókkal közösen együtt ünnepelhetik meg a kijutást, illetve vehetnek búcsút tőlük.

A fesztiválra szerdán 11 órakor kezdődött a jegyértékesítés. A belépők a küzdőtérre 1790 forintba kerülnek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »