Hatalmas bajt okozhatott volna a spanyol szurkoló a csapatának

Hatalmas bajt okozhatott volna a spanyol szurkoló a csapatának

Az egyikszurkoló a győztes elődöntő után ünneplő spanyolok közé rohant.

A spanyol labdarúgó-válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a francia csapatot a németországi Európa-bajnokság Münchenben játszott keddi elődöntőjében, ezzel története során ötödik alkalommal jutott be a fináléba a kontinensviadalon.

A biztonsági őröknek bőven akadt dolguk a meccsen, egy telefonját szorongató fiatalember előbb a második félidőben futott be a pályára, majd a lefújást követően is volt olyan, aki a játékosok közvetlen közelébe akartak férkőzni – írja az Origo.

This can’t keep happening. It’s a disgrace, UEFA need to control it so much better. Somebody will get seriously hurt. ?‍♂️ #Euro2024 #Morata pic.twitter.com/Dp5KgEvq5h

Hírdetés

— Ned Ozkasim (@nedoz9) July 9, 2024

A spanyol játékosok a szurkolótáboruk előtt ünnepelték a győzelmet, amikor egy pályára beszökött drukker odaszaladt hozzájuk, hogy szelfit készítsen velük. A biztonsági őrök ezt meg akarták akadályozni, ám a kergetőzés közben az egyik őr megcsúszott, és páros lábbal beleszállt Álvaro Moratába. A spanyolok csapatkapitánya fájdalmasan húzta a lábát az eset után, úgy tűnt a jobb térdén sérült meg.

A spanyolok attól tartottak, hogy a sérülés miatt Moratának ki kell majd hagynia az Eb-döntőt. A 31 éves támadó az eset után percekig sántikált a pályán, de végül együtt ünnepelt a társaival.

A spanyol válogatott ellenfele a szerdai Anglia–Hollandia elődöntő továbbjutója lesz a vasárnapi, berlini fináléban.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »