Hát hogyan merne kikérni a fasiszta Magyarország a cionista rezsimtől egy hungarofób gyűlöletgépet?

Szégyen magyarnak lenni – zárult letiltása előtt az egyik legutolsó Facebook-posztja Dániel Péternek, aki Izraelbe menekülése óta legsűrűbben ezen a felületen hergelte a magyarokat. A gyurcsányista ügyvéd egy rágalmazási per tárgyalása elől menekült Izraelbe, ahonnan azonban Magyarország még csak nem is kérte a kiadatását – írja a Magyar Nemzet.

Magyar Menedék - Tepe

Dániel Péter elmenekült Magyarországról, mert félt az ítélettől. Izraelben bevett szokás, hogy nem nagyon – vagy csak nagyon ritkán – adnak ki körözött bűnözőket más országnak. A gyurcsányista provokátor megúszta.

A gyurcsányista provokátor élete folyamán olyanokat írt, mondott, mint hogy a határon túli magyarok örülhetnek Trianonnak, mert ennek köszönhetik, hogy nem kell Orbán diktatúrájában élniük, és efféléket.

2010-ben elfogatóparancsotadtak ki ellene, mert azt találta mondani, hogy Wittner Mária 1956-os elítélt, fideszes parlamenti képviselőnő: „primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”, a politikusasszony feljelentése nyomán elrendelt tárgyaláson pedig nem jelent meg, hanem Izraelbe távozott (ezt követően egyébként „bocsánatot kért” Wittnertől, aki szerinte „egy gonosz, primitív, köztörvényes, árpádsávos némber és egy ócska politikai prosti”). A bíróság így távollétében 180 nap közmunkára és a perköltségek megfizetésére ítélte.

Ám Dániel Pétert egy másik ügy miatt is körözi a rendőrség, a Magyar Nemzet arra volt kíváncsi, hogy lehet, hogy két éve nem történt semmilyen előrelépés Dániel Péter ügyében. Miért nem kérte Magyarország a kiadatását?

A Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: hogyha Dániel Péter Magyarország területére lép, az elfogatóparancs alapján a hatóságok előállítják,”

Ami viszont ennél sokkal érdekesebb, hogy ilyenkor jellemzően az elítélt kiadatását szokták kérni attól az országtól, ahol tartózkodik, Izraellel pedig van kölcsönös kiadatási egyezménye Magyarországnak. Ennek ellenére a főügyészség a Nemzet kérdésére azt válaszolta, hogy: A nyomozó ügyészség nem kérte D. Péter kiadatását Izrael Államtól, az az izraeli igazságügyi hatóságok ismert gyakorlata szerint eredményre nem vezetne.”


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »