Hát, hajrá! Magyar–belga – percről percre

Hát, hajrá! Magyar–belga – percről percre

Az Eb eddigi meglepetéscsapata 58 esztendeje nem győzte le az Eb-n eddig hullámzóan játszó Belgiumot. A mérkőzés este 9-kor kezdődik, tartsanak velünk!

A magyar válogatott útja a nyolcaddöntőbe: ellenfeleink Ausztria, Izland és Portugália voltak. A nap Eb-eseményei percről percre. A franciaországi foci-Eb teljes programja és a torna csoportjai, alapinfói. Barangoljon az MNO Youtube-csatornáján!

20:03Ez pedig a belga kezdő: Courtois, Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Witsel, Nainggolan, De Bruyne, Mertens, Hazard, R. Lukaku20:01Itt a hivatalos magyar kezdőcsapat: Király-Lang, Juhász, Guzmics, Kádár-Gera-Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Dzsudzsák-Szalai19:59Jó estét kívánunk, kedves szurkoló Olvasóink! Már Eb-re kerülésünk is álom volt, továbbjutásunk, ráadásul csoportelsőként és veretlenül leírhatatlan élmény az egész magyarság számára, a futballvilág pedig vagy ámuldozik, vagy még mindig nem hisz a szemének, és még mindig lebecsüli a Storck-legénységet. Talán ez utóbbi lehet a legnagyobb erőforrásunk Belgium ellen is, 58 éve le nem győzött ellenfelünk ugyanis papíron Európa legerősebb gárdája, a világranglistán is csak Argentína előzi meg. Tartsanak velünk, a mérkőzés 9 órakor kezdődik, mesélünk a mai napról helyszíni tudósítások felidézése formájában! UEFA


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »