Hát akkor kezdjünk el megint kommunistázni?

A Szabad Demokraták Szövetsége nevű, időközben már felszámolás alá került (több mint egymilliárdos hitelét elfelejtette visszafizetni, és a magyar adófizetőkre terhelték ezt is!) úgynevezett rendszerváltó párt iszonyatos hangerővel kommunistázott, és nagy népszerűségre tett szert az addig lefojtott magyaroknál. Majdnem ők nyerték meg az első szabad választást 1990 tavaszán.

Mivel akkor a választásokat a Magyar Demokrata Fórum nyerte (már ez a rendszerváltó párt sem létezik), ezért született meg az MDF–SZDSZ paktum, amelynek következményeit mind a mai napig nyögjük!

Orbán Viktor ezen a héten bőszen elkezdett kommunistázni. Hétfőn a parlamentben a jobbikot kommunistázta le a kormányzati korrupció szóvá tétele miatt. Tegnap (szeptember 14-én) a török–bolgár határon mondott beszédében pedig a luxemburgi külügyminisztert kommunistázta le. Azt a luxemburgi külügyminisztert, aki Magyarország kizárását javasolta az Európai Unióból a migránspolitikája miatt. A hercegség adóparadicsomként funkcionáló 500 ezer lakos körüli miniállam, mégis vihart kavart a kijelentése. A külügyminiszter visszakozni kényszerült, ami akár intő jel is lehetne a meggondolatlan felszólalásokat illetően.

Orbán Viktor az átkosban a Kommunista Ifjúsági Szövetség egyik tagszervezetének titkára volt. Nem akart belenyugodni a KISZ felszámolásába és társaival Gyurcsányékkal közösen megalapított egy új szervezetet, az életképtelen Miszot-ot. Az alakuló ülésükről felvétel készült, amelyen visszaköszön néhány későbbi Fideszes, és néhány későbbi szocialista, illetve a nagyra nőtt, ma már DK-elnök Gyurcsány Ferenc ifjúkori profilja:

 

Orbán Viktor édesapja a wikipédián fellelhető életrajza szerint „1966-ban belépett a Magyar Szocialista Munkáspártba, ahol előbb KISZ-patronáns, később propagandista funkciót látott el.”

Soros ösztöndíjasként volt Orbán az oxfordi egyetem hallgatója egy esztendeig. 2014-ben az egyetem dicsőségfaláról törölték. Erről bővebben ITT

Az édesapja kommunista múltja és ifjú titánként a saját ifjú kommunista múltja indokolttá tehetné, hogy otthon is elkezdjen kommunistázni. Esetleg az édesapját is lekommunistázza, saját magáról nem is beszélve? A tükörbe időnként nem ártana belenézni, mielőtt elkezd címkét osztogatni! Ez azonban nemcsak Orbánra vonatkozhatna…

Békéscsaba, 2016. szeptember 15.

F. I.

Emlékeztető 1.: „Nincs alkotmányos védelem alatt a Fidesz jóvoltából a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj. Mind a négy tétel nagy veszélyben van. A termőföldet még ebben a hónapban megkapják a narancsbárók és a Fidesz kisebb-nagyobb halai, a vízbázis kell a multiknak (az EU–USA szabadkereskedelmi egyezmény megkötése után – amit Orbán Viktor elképesztő módon támogat! – azt is elveszítjük. Az egészségügyi járulékokat már adóként szedik be, és akár stadionépítésre is felhasználhatják. Az ilyen törvényalkotókat be kellene legalább két hétre fektetni egy-egy magyar kórházba, és egyék azt az ételt, amit a magyar betegeknek felszolgálnak!”(Részlet a Jócskán megemelték a TAO-ba elterelendő milliárdokat – A Társasági adó (TAO) is a korrupció melegágya című cikkből)

Emlékeztető 2.: „Jól ismerem a ma már jelentős pozícióban lévő fideszeseket, nekem nem kell bemutatni a fiúkat. 1998-ban a Fidesz és az MDF közötti választási koalíciós tárgyalásokat például én vittem végig. Jobboldali, konzervatív ember voltam és maradtam. A Fidesz is jobbra pozícionálta magát az évek során, most már időnként elérnek a szélsőjobbig is. Engem nem a politikai érdek irányít abban, hogy hol állok, ki vagyok. Akkor is jobboldali voltam, amikor ők még a KISZ-t erősítették, és akkor is jártam templomba, amikor ők még csuhásokról és cápalátogatásról (a pápalátogatást így „becézte a Fidesz) beszéltek.” (Részlet a Gémesi György gödöllői polgármesterrel készült nagy interjúból)

Emlékeztető 3.: „Sajnos továbbra is következmények nélküli ország maradtunk! Ráadásul egyre több szocialista és szabad demokrata politikus tűnik fel fontos pozíciókban a hatalom környékén! Vagy valóban nem történt rendszerváltozás, mint ahogy azt egyesek állítják, vagy visszarendeződés zajlik. Döntse el ki-ki saját vérmérséklete szerint!” (Részlet a Már nem korrupció – alkotmányos költség című írásból)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »