Hároméves gyerekkel fajtalankodott, szifilisszel is megfertőzte

Négy év hat hónap szabadságvesztésre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék egy fiút, aki a felügyeletére bízott hároméves kislánnyal fajtalankodott – tájékoztatta a törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t.

A döntés nem jogerős, az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, az ügyész gondolkodási időt kért – közölte Gyimesi Kinga. Mint elmondta: az akkor 16 éves fiú 2014 augusztusában a felügyeletére bízott hároméves kislánnyal egyedül maradt, “nemi szervét közösülési szándékkal hozzáérintette a sértett nemi szervéhez”. A gyereket ekkor megfertőzte szifilisszel.

A szabadságvesztést a fiatalkorúak börtönében kell végrehajtani. Egyúttal a bíróság megszüntette a vádlott előzetes letartóztatását, és a másodfokú eljárás befejezéséig lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el – közölte a szóvivő.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?2 éves kislányt erőszakoltak meg Budapesten, egy éjszakán át küzdöttek az orvosok a gyerek életéértNyálminta buktathatja le a 2 éves kislányt megerőszakoló férfitEgy kárpátaljai férfi két évig rendszeresen megerőszakolta saját lányátRovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, brutális bűncselekmény, szexuális bűncselekmény, fajtalankodásForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »