Három innovációs pályázatot is kiírtak

Három innovációs pályázatot is kiírtak

Mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok egyaránt forráshoz juthatnak innovatív termék és szolgáltatás fejlesztésük során, ha sikeresen pályáznak a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalnál. A három pályázatot január 9-én írták ki, a Via Credit pályázati tanácsadó szerint ebben az évben várhatóan nem lesz más, jelentős forráshoz jutási lehetőség a vállalati szektorban az innováció területén.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI) 3 pályázatot írt ki január 9-én olyan termékek és szolgáltatások fejlesztése, továbbfejlesztése céljából, amelyek innovatívnak minősülnek, és a pályázó vállalkozás jelentős bevételekre tehet szert.

– összegezte Papadimitropulosz Alex, a Via Credit pályázati tanácsadó ügyvezető igazgatója.

Hírdetés

A három pályázat leadási határideje február 28. és május 15. közötti, ami a Via Credit szakértője szerint meglehetősen rövid határidő jó minőségű szakmai anyag elkészítéséhez. Azon vállalkozásoknak pedig, melyek Pest megyén kívül működnek, még mindig rendelkezésre áll egy maximum 500 millió forintos támogatási program, a GINOP-2.1.2 kódjelű kutatásfejlesztéssel kapcsolatos felhívás is. Ennek beadási határideje ugyancsak február 28-a – írja a Via Credit közleménye.

A tanácsadó cég összegzése szerint

Utóbbi pályázatban főleg olyan vállalkozásokat várnak, akik eddig még nem nyertek hasonló együttműködésben projektet.

– véli a Via Credit szakértője.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »