Három gyermeket és egy édesanyát gázolt el egy ittasan vezető ukrán férfi

A baleset következtében az egyik gyermek az intenzív osztályra került.

Az ukrajnai Kijev megyében található Perejaszlav-Hmelynick járásban egy 35 éves ittas sofőr elgázolt három gyermeket és édesanyjukat, akik az útszélen gyalogoltak. A baleset augusztus 1-én történt – jelentette a helyi ügyészség sajtóosztálya.

A közlekedési baleset következtében az áldozatok számos testi sérülést szenvedtek. Egy kétéves kisfiút az intenzív osztályra, a baleset többi sérültjét pedig kórházba szállították – írja a Korrespondent.net.

A gázolás után a szabálysértő el akart menekülni a helyszínről, de elvesztette irányítását járműje fölött és az árokba repült. Ezt követően a rendőrök elkapták a cserbenhagyásos gázolót.
A vizsgálat során az alkoholszonda 2,25 ezrelék alkoholt mutatott ki a férfi vérében.

Az ügyben tart a vizsgálat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:28 kárpátaljai személy fog pénzbírságot fizetni ittas vezetésértÖt nap alatt egymillió hrivnya bírságot szabtak ki ittasan vezető sofőrökre UkrajnábanÖt autót rongált meg egy ittas sofőr KijevbenRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: kékfény, bűnügy, ittas vezetés, gyalogosgázolás, gázolás, közúti baleset, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »