Három éves börtönbüntetést is kaphat, amiért „meleg birodalom”-ról beszélt

Három éves börtönbüntetést is kaphat, amiért „meleg birodalom”-ról beszélt

A Citizengo.org ismét aláírásgyűjtésbe kezdett, amiért büntetőeljárás indult Valencia érseke, Cañizares bíboros ellen „gyűlölet-bűncselemény” vádja miatt. A főpap ugyanis „meleg birodalomról” beszélt, bírálta a radikális feminista csoportokat és elutasította Európa „nyitott ajtók” bevándorlási politikáját.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Íme az aláírásgyűjtő petíció szövege:

„Tisztelt Ribó Polgármester Úr, és Cañizares bíborost elítélő politikai csoportok szóvivői!
A házasság védelme és a gender ideológiához való kritikus hozzáállás részei az Egyház társadalmi tanításának.
Aggasztónak tartom, hogy a Katolikus Egyház bíborosa nem védheti meg a családokat és a házasság doktrínáját anélkül, hogy megtámadnák, és a pozícióját fenyegetnék.
Aggasztónak tartom, hogy homofóbnak kiáltják ki azt, aki kiáll a házasság mint egy férfi és egy nő szövetsége mellett, a kiállását pedig gyűlöletbeszédnek titulálják.
Ha elítélik a bíborost, ez egy támadás lesz a szólás- és vallásszabadság ellen.
Kérem, ne vádolják Cañizares bíborost azért, mert kifejezte őszinte vallási meggyőződését.”

A spanyol Menekültügyi Támogatási Hálózat is bepanaszolta a bíborost, amiért azt állította, hogy „nem minden menekült tiszta búza”, utalva ezzel a németországi nőkkel szembeni erőszakos cselekedetekre és arra, hogy van rá esély, hogy a menekültekkel dzsihádisták is jócskán érkeznek Európába. A Hálózat szerint Cañizares bíboros célja az alkotmányos rend aláásása.

Ha a bíborost elítéli a bíróság, három éves börtönbüntetést is kaphat. Hová is süllyedt a legendás néhai Franco tábornok hazája! Eltűnődöm. Lehet, hogy ha minden spanyol főpap


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »