Három és fél évet kapott a Budapesten "kölnöző" szír, és jól ki is tiltották az országból – kemény öt évre

Három és fél évet kapott a Budapesten "kölnöző" szír, és jól ki is tiltották az országból – kemény öt évre

Jogerősen három és fél év börtönt kapott az a szír férfi, aki 2016 szilveszteréjjel Budapesten megerőszakolt egy fiatal magyar nőt. A férfi 2012-ben érkezett Európába, Magyarországra nem sokkal az erőszak előtt jött. Büntetése letöltése után kitoloncolják az országból.

A szír férfi a VII. kerületi bulinegyed egyik szórakozóhelyén ismerkedett meg a fiatal magyar nővel. Azt mondta magáról, hogy görög üzletember. Megismerkedésük után a szír férfi IX. kerületi lakására mentek, ahol szexuális kapcsolatot létesítettek, a férfi egyre durvább lett – hangzott el az M1 híradójában.

A nő hiába kérte, hogy engedje el, a férfi tovább erőszakoskodott. Egy idő után az áldozatnak sikerült kimenekülnie a lakásból, lement az utcára és segítséget kért. A rendőrök a szír férfit a lakásban elfogták. Szexuális erőszak vádjával állították bíróság elé.

Kemény: még a közügyektől is eltiltották négy évre

Hírdetés

A bíróság a férfit váddal egyezően bűnösnek mondta ki szexuális erőszak bűntettében. A férfit a bíróság három év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, négy évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, és öt évre kiutasította az ország területéről – ismertette a döntést Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.

A szexuális erőszak az iszlamisták egyik fegyvere a kontinens ellen indított totális háborúban – mondta az eset után a Migrációkutató Intézet vezető kutatója az M1-en. Speidl Bianka hozzátette: ebben a háborúban minden európai ember célpont.

A szír férfi még 2012-ben, a nagy migrációs hullám előtt érkezett Európába. Svédországban menekültstátuszt kapott. Magyarországra 2016 decemberében érkezett, állítása szerint azért, hogy kezeltesse a fogait. A kiszabott börtönbüntetéséből – jó magaviselete esetén – ugyan hamarabb szabadulhat, de akkor azonnal kitoloncolják az országból, és öt évig nem térhet vissza.

(Híradó)

Újabb tanulság a "fantasztikus csávózó" magyar lányoknak: szíriai erőszakolt Budapesten

Sokadik lecke egzotikumra vágyó fruskáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szí[email protected] barátja


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »