Hármas közlekedési baleset követelt halálos áldozatot Ukrajnában

Október 5-én a Lemberg – Ivano-Frankivszk autóúton három jármű összeütközésének következtében meghalt egy mikrobusz vezetője, utasát pedig súlyos állapotban a kórházba szállították – jelentette a Lembergi Államigazgatás polgárvédelmi osztályának sajtószolgálata.

A karambol Szokolivka településen történt. Egy Renault Trafic típusú mikrobusz 67 éves sofőrje Ivano-Frankivszk irányába tartva nekiütközött egy Renault Magnum típusú teherautó utánfutójának, majd hátulról mikrobuszba belehajtott egy BMW – számol be az UNN hírügynökség.

A baleset következtében a mikrobusz sofőrje a helyszínen vesztette életét, a 23 éves utasát pedig kórházba szállították.

A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Közlekedési baleset a Rahói járásban, megsérült egy 4 éves kisfiúSúlyos vonatbaleset: több mint százan megsérültekÖt személy sérült meg egy közlekedési balesetbenRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Lembergi területCímkék: közúti baleset, halálos baleset, autóbaleset, baleset, kékfény, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »