Hárman erőszakoltak meg egy terhes nőt Kárpátalján

A rendőrség büntetőeljárást indított egy 24 éves ilosvai nő kérésére. A nő azt állítja, hogy Munkácson a vasútállomás közelében ismeretlen férfiak megerőszakolták. A rendőrök letartóztatták az egyik gyanúsítottat, a többi támadót még keresik.

Szeptember 12-én kijevi idő szerint hajnali 3 óra 30 perckor a munkácsi járőrökhöz bejelentés érkezett arról, hogy a munkácsi Vasút utcán nemi erőszak történt. A 24 éves nő, aki egyébként hat hónapos terhes, elmondta a rendőröknek, hogy személyes ügyek miatt Beregszászba utazott, ahonnan Munkácsra taxival érkezett. Munkácsról Ilosvára autóbusszal szeretett volna visszajutni, de lekéste, ezért a vasútállomásra ment – tudatja a Zakarpatszkij Korrespondent internetes hírportál.

A taxis felajánlotta a nőnek, hogy szálljon meg egyik ismerősénél, aki olcsót tud szobát biztosítani neki. Később a helyszínre érkezett egy férfi, majd néhány métert haladva az ismeretlen megütötte a nőt. Az áldozat még eszméleténél volt, amikor hallotta, hogy az idegen telefonált valakinek. A nő feltételezése szerint három támadó volt.

A fiatal nő leírást adott a rendőröknek az elkövetőkről, akiket azonnal keresni kezdtek. Pár órával később egy Opel Omega típusú személygépkocsit állítottak meg, a három elkövetőből kettő az autóban tartózkodott. A férfiakat a rendőrségre szállították.

A nő felismerte erőszakolóját. Mint az kiderült, a 24 éves munkácsi férfi részeg volt, vérében 1,09 ezrelék alkohol fedeztek fel. A fiatalember nem mond semmit a rendőröknek. A harmadik támadót keresik a hatóságok.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 152. cikkelye (nemi erőszak) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Az elkövetők héttől 12 évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak.

Az áldozatot jelenleg a munkácsi kórházban kezelik.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Tömegesen erőszakolták a fiatal nőt, mert marhahúst evettMegerőszakolt egy 25 éves lányt két migránsTöbbször is megerőszakolt egy kisfiút egy kárpátaljai férfiRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›MunkácsCímkék: nemi erőszak, csoportos nemi erőszak, terhes nő, Munkács, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »