Harmadik alkalommal szenvedett balesetet egy részeg sofőr Munkácson

Újabb közlekedési baleset a kárpátaljai Munkács központjában, fának csapódott egy gépkocsi.

A helyszínre kiérkező járőrök a helyszínen egy VAZ 2104 típusú autót találtak, melynek sofőrje elvesztette irányítását a jármű fölött és fának ütközött – tudatja az ungvári és munkácsi járőrség sajtóosztályára hivatkozva a  Mukachevo.net.

A férfi láthatóak kapatos volt, ám nem egyezett bele a vizsgálatba. Továbbá, a szabálysértő nem tudott felmutatni semmilyen okmányt. Ezen túlmenően a járőrök kiderítették, hogy néhány hónappal ezelőtt a férfit ittas vezetésért már  felelősségre vonták. Az év elején pedig elkobozták tőle a vezetői jogosítványt, mert elmenekült a baleset helyszínéről.

A járőrök három jegyzőkönyvet állítottak ki a szabálysértő ellen. A férfi további sorsáról a bíróság fog dönteni.

Emlékeztetőül, egy egész családot gázolt el a részegen vezető 17 éves ukrán fiú.  A sofőr elgázolt egy 24 éves nőt, egy 28 éves férfit, valamint másfél éves gyermeküket, aki a helyszínen életét vesztette.

A vizsgálat kimutatta, hogy a balesetet okozó VAZ 17 éves vezetője ittas állapotban volt, elvesztette irányítását a jármű fölött, s az út szélére hajtott.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Részegen vezető hivatalnokot kaptak el a kárpátaljai járőrökSokkoló videó: Részegen ugrott a vízbe, a sziklának csapódottCsoda, hogy nem történt tragédia egy részegen száguldozó rendőr miatt Ungváron (videó)Tizenhat éves fiú vezetett részegen UngváronRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: Ukrajna, Kárpátalja, közlekedés, baleset, részeg sofőr, MunkácsForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »