Hamvában holt – Reggeli járat

Adás: 2016. május 6., péntek, 5:50

Hamvában holt. Az elmúlt 2 évben 10 milliárd forintot kapott a megszűnő KLIK szervezetfejlesztésre. Mit és mennyiből csinálnak majd az úgynevezett menedzserközpontokban? Vendégünk Hadházy Ákos, az LMP antikorrupciós szakszóvivője.

Vihar a boroshordóban. Ment, ellenőrzött és fel is függesztett borászatokat NÉBIH a Balaton északi partján. Mi a legnagyobb gond a pancsolókkal? Vendégünk Barátossy Gábor a NÉBIH igazgatóhelyettese.

A migrációról másképp. Magyarország a 2008-as válságot követően a felgyorsuló elvándorlás miatt újból emigrációs országgá vált, továbbá csökkent a régióból hozzánk települők száma is. Mik lehetnek a negatív különbözet nemzetgazdasági hatásai? Mi lehet a megoldás?  Vendégünk Melegh Attila szociológus, a Corvinus Egyetem docense.

Lehet 3 kép, vagy akár könyvnyi méretű, alternatív vagy populáris, szólhat kicsikhez és nagyokhoz is. A közelgő 12. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál megtudhatnak mindent, amit a képregényekről tudni érdemes. Vendégünk Vass Róbert a Magyar Képregény Szövetség ügyvivője.

Itt élned, halnod kell, avagy zenés történelmi utazás a honfoglalástól, napjainkig a Hősök terén Koltay Gábor rendezésében. Vendégünk Koltay Gábor rendező és Varga Miklós énekes.

Nincs az az operettszerep, amelyet ne játszott volna el, és nála szebben talán senki nem cigánykerekezik a színpadon. Ha valaki még nem találta volna ki, Oszvald Marika színésznő, opreretténekes lesz vendégünk.

Farkas Krisztina műsorvezető várja önöket.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »