Halász: Műhiszti a disznóvágásos kép miatti felháborodás

Frakcióvezetője és nem a kancelláriaminiszter szavait tartja irányadónak a Fidesz Pócs János “soros disznós” Facebook bejegyzése kapcsán. Halász János a kormánypárt frakciójának szóvivője emellett műhisztinek nevezte a kép miatti felháborodást. A Fideszes képviselő néhány hete egy megperzselt disznó képét osztotta meg közösségi oldalán, amire az “Ő VOLT A SOROS” mondatot írták. Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője korábban azt mondta: szándékosan magyarázzák félre Pócs János szavait. Lázár János kancelláriaminiszter azonban ízléstelennek nevezte a képet, ami nem méltó egy fideszes képviselőhöz.

„A frakció szóvivője vagyok, nyilvánvalóan amit elmondott frakcióvezető úr az úgy van, és azt úgy is gondoljuk. A frakció nem foglalkozott azóta a kérdéssel, tehát hogyha használni kívánják, a műsorukban a Fidesz frakció véleményét, akkor kérem, hogy frakcióvezető úr véleményét is használják nyugodtan” – fogalmazott Halász János, a Fidesz frakciószóvivője.

Sárosdi Lilla is üzent

Hírdetés

A színésznő a Facebook-ra feltöltött képen hitler-bajuszban pózol férjével, Schilling Árpáddal. A rendező hátára az „ő volt a soros!” feliratot festették. A képet pedig Orbán Viktor egyik Pharaon-ügyben adott válaszával kommentálta. Az egyik LMP-s képviselő érdeklődött a gyanús ügyekbe keveredett szaúdi milliárdos és a miniszterelnök kapcsolatáról, a kormányfő azonban csak annyit válaszolt neki, hogy „Boldog karácsonyt kívánok!”

http://mno.hu/

 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »