Halász János: a baloldal tart a magyar emberektől

A baloldal tart a magyar emberektől, ezért akarja elhallgattatni őket – közölte a Fidesz parlamenti frakciószóvivője kedden sajtótájékoztatón, Debrecenben.

Halász János azt mondta, “a baloldal az elmúlt napokban még nagyobb fokozatba kapcsolta a nemzeti konzultáció elleni támadást”, bírálja, begyűjti, megsemmisíti, ellopkodja az íveket, megkérdőjelezi a konzultáció értelmét.
   
Erre egy magyarázat van: a baloldal tart a magyar emberektől, el akarja hallgattatni őket, mert a mostani konzultáción újra kiderülhet, hogy a baloldal programja teljesen szembe megy a magyar emberek akaratával – jelentette ki a fideszes politikus.
   
A nemzeti konzultációban ugyanis, olyan sorskérdésekről kérdezi a kormány az embereket, amelyek hosszú időre meghatározzák az életünket és Magyarország jövőjét – mondta a frakciószóvivő.
   
Halász János közölte: amikor a baloldal a nemzeti konzultációt támadja, akkor valójában a magyar embereket akarja elhallgattatni.

Hírdetés

A baloldal szembemegy a magyar emberek akaratával, mert “bevándorláspárti, Soros-párti és újra feladná Magyarország nemzeti és gazdasági szuverenitását” – mondta.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »