Halász: a baloldal a magyarokat támogassa a migránsok helyett

Halász: a baloldal a magyarokat támogassa a migránsok helyett

A Fidesz felszólítja a baloldali politikusokat, hogy a bevándorlók támogatása helyett álljanak a magyar emberek oldalára – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján.

Halász János kormányszóvivő / forrás: kormany.hu

 A politikus kifejtette: kedden a Századvég Alapítvány konferenciáján ismertettek egy, az EU valamennyi tagállamára kiterjedő kutatást, amely igazolta, hogy a migránsok tagállamok közötti elosztását célzó kötelező betelepítési kvóta nagyon megosztó kérdés. A megkérdezettek mintegy kétharmada tart attól, hogy a bevándorlás növeli a bűncselekmények és a terrorcselekmények számát – közölte.

Halász János hangsúlyozta: az emberek tudják, mi a valóság, tudják, hogy “a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár”. Ezzel szemben az európai és magyar baloldali politikusok nem akarnak tudomást venni erről a tényről – jelentette ki. Úgy vélte, a baloldal nem akar tudomást venni a valóságról, pedig a bevándorlási válság kezdete óta ugrásszerűen emelkedik a nők elleni zaklatások száma Európában, a párizsi merényletet bevándorlók követték el, és a válság kezdete óta több százan haltak meg terrortámadásban.

Halász János a sajtótájékoztatón egy Rogán Antallal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjével kapcsolatos kérdésre közölte: 2010 előtt Portik Tamás találkozott a nemzetbiztonsági szolgálat akkori, a szocialisták által kinevezett vezetőjével, és arról beszéltek, hogy “vállalkozott ez a bűnöző – merthogy már el is ítélték – arra, hogy fideszes politikusokat járat le”. Ez zajlik most – vélekedett.

 

MTI

The post Halász: a baloldal a magyarokat támogassa a migránsok helyett appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »