Halálos közlekedési baleset történt Kárpátalján

Tegnap este a kárpátaljai Misztice (Imszticsevo, Ilosvai járás) településen árokba repült egy gépkocsi, melyet egy részeg sofőr vezetett. A baleset következtében életét vesztette az autó utasa – írja a Zakarpatszkij Korrespondent.

Október 12-én kijevi idő szerint körülbelül 20 órakor karambol történt Miszticén. Egy 48 éves helyi férfi elvesztette irányítását az UAZ-469 típusú járműve fölött és felborult.

A karambol következtében a gépkocsi 25 éves utasa a helyszínen életét vesztette. A sofőr mellkasi sérülést szenvedett. A kórházban kiderült, hogy a vezető ittas állapotban volt.

Az ügyben eljárást indítottak, tart a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai rendőrség sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Több sérültje is van egy borzalmas kárpátaljai balesetnek (Fotók)Frontálisan ütközött két személygépkocsi Nagyszőlősön (videó)Ittas sofőr okozott balesetet MunkácsonRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ilosvai járás›Misztice (Імстичово)Címkék: halálos baleset, közúti baleset, autóbaleset, baleset, kékfény, bűnügy, ittas vezetés, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »