Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a Huszti járásban

A karambol a kárpátaljai Iza faluban történt.

Iza település irányából Huszt felé egy külföldi rendszámú BMW márkájú gépkocsi haladt, melynek sofőrje elvesztette irányítását a járműve fölött, a szembejövő sávba került, ahol összeütközött egy Volkswagen márkájú autóval – tudatja a Mukachevo.net.

A Volkswagen Golf -ban egy férfi, egy nő és egy 20 éves fiú ült. Az utóbbi vezette az autót. A baleset következtében életét vesztette a sofőr 46 éves édesanyja, a fiút pedig az intenzív osztályra szállították, édesapja pedig a traumatológiai osztályra került.

A közlekedési balesetet okozó BMW sofőrje maga után hagyva autóját elmenekült a helyszínről. A rendőrök azonosították a gépkocsi tulajdonosát, aki egy 28 éves huszti lakos.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. A halálos kimenetelű baleset okozóját keresik a rendőrök.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Halálos közlekedési baleset történt KárpátaljánTöbb sérültje is van egy borzalmas kárpátaljai balesetnek (Fotók)Ittas sofőr okozott balesetet MunkácsonRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Huszti járás›IzaCímkék: halálos baleset, közúti baleset, autóbaleset, baleset, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »