Halálos karambol a 4-esen

Halálos karambol a 4-esen

Halálos baleset történt a 4-es főúton Karcagnál. Egy teherautó és egy kisbusz ütközött össze. A kisbusz sofőrje a helyszínen életét vesztette.

„7 óra 10 perc körül a 4-es számú főút 172. kilométerszelvényében, ami Püspökladány és Karcag között található, összeütközött egy tehergépkocsi és egy kisbusz. Az eddigi adataink szerint Karcag irányába közlekedett a kisbusz, ami ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti szemközti sávba, ahol összeütközött az ott közlekedő tehergépjárművel. Sajnos kisbusz sofőrje a helyszínen életét vesztette, utasát és a tehergépkocsi sofőrjét pedig a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték” – tájékoztatta a Hír TV-t Demeter Erika, Hajdú-Bihar Megyei RFK rendőrfőhadnagya.

Egy ember megsérült, amikor autójával a jeges úton megcsúszott, majd az útszéli fának csapódott Szentes határában. A kocsi sofőrjét a mentők kórházba szállították. Információnk szerint az útszakaszon a baleset után kezdték meg a sószórást, előtte ugyanis több baleset is történt az ónos eső áztatta úton.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »