Halálos baleset történt az M3-ason és az M7-esen

Halálos balesetekről tájékoztatott szerda délután a Police.hu oldalon a rendőrség.

Mint írják, egy autó Budapest felől a M3-as autópályán közlekedett, amikor a sofőr a 182. kilométerszelvénynél – eddig tisztázatlan körülmények között – lehaladt az útról, járművével átszakította a szalagkorlátot, majd az árokba csapódott. A járművet vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt rendőrök a Budapest felől érkezőket a polgári csomópontnál a 35-ös számú főútra terelik.

Székesfehérvár térségében is baleset történt: három személygépjármű ütközött össze az M7-es autópálya 59-es kilométerszelvényében, a Siófok felé vezető oldalon. A balesetben két ember megsérült, közülük egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom a leállósávon halad.

Budapest XI. kerületében, a 6-os számú főút és a Kőtár utca kereszteződésében is három autó ütközött szerda délután. Egy ember életét vesztette. A helyszínelés során megállapítást nyert, hogy az elhunyt személy nem a baleset következtében halt meg.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »