Halál az utakon

Gyorshajtás, ittas vezetés, figyelmetlenség – szedi az áldozatait. Az elmúlt héten is súlyos közúti balesetekről kaptunk szomorú híreket.

A legtöbben a facebookon értesültek a megrázó hírről, hogy a múlt hét péntekének délutánján halálos közlekedési baleset történt a Sárospatakot Tiszakaráddal összekötő 3814-es számú út 5. kilométerszelvényében, s az áldozatok kisdobronyiak. Az utasok személyautóval Sárospatakról tartottak hazafelé, amikor a baleset bekövetkezett. Az autóban a sárospataki református gimnáziumban tanuló diákokat szállították haza hétvégére. Nagyapa és unokája életét vesztette. További sérültek is vannak.

Másnap újabb szörnyű baleset híre rázta meg a környéket: Csongor és Sztrabicsó között tragikus baleset történt. Egy 25 éves fiatal édesapa, akinek felesége aznap szülte meg első gyermeküket, pár óra múlva autóbalesetben meghalt. Az előzetes adatok szerint az Audi sofőrje elvesztette irányítását a jármű fölött és az árokban landolt. A gépkocsi tulajdonosa a helyszínen életét vesztette. Az Audi másik két utasa, egy 25 éves és egy 21 éves fiatalember az intenzív osztályra került. Az egészségügyi dolgozók elmondása szerint mindkét fiatalember életveszélyes állapotban van. Mind a három balesetet szenvedett személy csongori lakos.

A rendőrség az ügyben eljárást indított.

Kárpátinfo hetilap évfolyama: Kárpátinfo hetilap 20. évf. 39. számRovat: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járásCímkék: KárpátaljaUkrajnaautóbalesetbalesethalálos balesetkékfényukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo hetilap


Forrás:hetilap.karpatinfo.net
Tovább a cikkre »