Hajrában szerzett góllal nyert a DAC a Pohronie otthonában

Hajrában szerzett góllal nyert a DAC a Pohronie otthonában

A vártnál sokkal nehezebben, de 2:1-re győzni tudott a DAC az FK Pohronie otthonában a Fortuna Liga 2. fordulójának szerda esti mérkőzésén.

A dunaszerdahelyiek Garamszentkereszten nem tudták megismételni a szombati, szerediek elleni lehengerlő teljesítményt. Storck csapata a mérkőzés során egyszer sem tudott tartósan nyomást gyakorolni a hazaiak kapujára, de egy 92. percben szerzett góllal begyűjtötte a három pontot.

A gyenge színvonalú 1. félidő után Andrija Balic a 48. percben szabadrúgásból szerezte meg a vezetést a DAC-nak. A horvát középpályás okosan helyezett lövéssel lepte meg Repiský kapust, aki valószínűleg inkább Eric Davistől számított lövésre.

Hírdetés

A harcosan játszó Pohronie a 67. percben egyenlített – az ápolásra szoruló Davist épp Divkovic helyettesítette a balhátvéd posztján, aki nem birkózott meg egy könnyűnek tűnő szituációval, középen pedig a berobbanó Peter Mazán egyenlíteni tudott.

Ezután sok szabálytalanság és pontatlanság jellemezte a mérkőzést. A 92. percben egy kapu előtti tömegjelenet során Ramírez fejelte le a labdát Friede elé, a nyári igazolás pedig ügyesen feltalálta magát a szituációban és a hálóba vágta a labdát, ezzel megnyerte csapatának a mérkőzést.

A dunaszerdahelyiek ezzel a győzelemmel két forduló után a tabella második helyén állnak, a Slovan jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a bajnokságot.
 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »