Hajrá magyarok, hí a haza! Storck ezeknek a légiósoknak küldte meg a behívókat

Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya hétfőn megnevezte azt a 14 külföldön játszó labdarúgót, akire számít a Feröer-szigetek elleni világbajnoki selejtezőn.

A szövetség honlapja kiemeli, hogy a névsorban szereplő légiósok közül csak Megyeri Balázs és Kalmár Zsolt nem volt tagja a nyári franciaországi Európa-bajnokságot megjárt magyar csapatnak.

Nem szeretnék sokat változtatni a kereten, de azért vannak régi-új játékosok is az együttesben

mondta Bernd Storck, aki elsősorban Kalmár Zsolt visszatérését emelte ki.

A többieket is folyamatosan figyelemmel kísérjük, mindenki jó munkát végez a klubjában, bízom benne, hogy a felkészülés végeztével jó állapotban várják az első vb-selejtezőt.

A magyar válogatottnál számításba vett, itthon játszó labdarúgók hétfőn kezdték meg ötnapos összetartásukat Telkiben. A 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezősorozatnak első fordulójában a magyar együttes szeptember 6-án lép pályára Feröer-szigetek vendégeként.

A magyar válogatott keret légiósai:

A kapusok:

Gulácsi Péter (RB Leipzig, német), Megyeri Balázs (Greuther Fürth, német)

Mezőnyjátékosok:

Bese Barnabás (Le Havre, francia), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda, egyesült arab emírségekbeli), Guzmics Richárd (Wisla Kraków, lengyel), Kádár Tamás (Lech Poznan, lengyel), Kalmár Zsolt (RB Leipzig, német), Kleinheisler László (Darmstadt, német), Nagy Ádám (Bologna, olasz), Németh Krisztián (al-Garafa, katari), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa, lengyel), Stieber Zoltán (Kaiserslautern, német), Priskin Tamás (Slovan Bratislava, szlovák), Szalai Ádám (Hoffenheim, német)
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »