Hadházy szerint az LMP-be is be van ágyazódva a Fidesz

Hadházy szerint az LMP-be is be van ágyazódva a Fidesz

Azonnal lemond, ha április 8-án többséget szerez a Fidesz, és erre biztat minden ellenzéki vezetőt – mondta Hadházy Ákos az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Az LMP társelnöke szerint a kormánypárt minden ellenzéki pártba beférkőzött, és ez alól az LMP sem kivétel.

Hadházy arra is kitért: az viseli meg a legjobban, amit a családjával művel a kormánymédia. „Lehet fokozni az aljasságot” – fogalmazott a politikus, aki leszögezte, hazugság, hogy az édesanyja licitált a földárverésen, az ugyanakkor igaz, hogy indult volna, ha nem indul helyi gazda. Mivel az utóbbi megtörtént, meghiúsult a próbálkozás, szülei nem jutottak földhöz. Hozzátette: minden állításért perel, éppen ma is megnyert egy ügyet. Szerinte egyébként borzasztóan fél a Fidesz, ezért vádolja azzal, hogy sanyargatja a szomszédját, strómanhálózatot üzemeltet, vagy rövidnadrágban megy templomba. „Ez az egy az igaz” – tette hozzá.

Hírdetés

Azzal kapcsolatban, hogy Barta János zuglói képviselő-jelöltet felszólították a lemondásra – mert mint kiderült, a Fidesz gyűjtött neki aláírásokat – elmondta: ha a jelölt nem száll ki, akkor jogászokkal fognak fellépni annak érdekében, hogy eltűnjön mellőle az LMP logó. Arra a kérdésre, hogy biztos-e abban, hogy Barta volt az egyetlen, akinek gyűjtött a Fidesz úgy fogalmazott: abban sem biztos, hogy a Jobbiknak vagy az MSZP-nek nem gyűjt a Fidesz. Hozzátette ugyanakkor, hogy egyelőre nem érti az ügyet, azt ugyanakkor kiemelte, hogy ha a zuglói LMP összejátszik a Fidesszel, akkor feloszlatják a helyi szervezetet.

http://mno.hu/

A politikus a műsorban bejelentette: ha a választás után többséget szerez a Fidesz, akkor azonnal lemond, és erre biztatja az összes ellenzéki vezetőt. De bízik abban, hogy erre nem kerül sor.

A Fidesz szerdán közölte: a zuglói Fidesz a zuglói LMP-t, vagy annak jelöltjét semmilyen módon nem segítette, és minden jogszabályt betartva járt el. Az ellenzéki pártok a jelenlegi kampányban láthatóan mindenre képesek – fűzték hozzá.„Ha bármelyik párt vagy képviselő-jelölt törvénysértést észlel, akkor kötelessége a szükséges jogi lépéseket megtenni, ellenkező esetben bűnpártolást követ el. Mi a magunk részéről mindig így járunk el, és arra kérjük az ellenzéki pártokat is, hogy amennyiben törvénysértést észlelnek, tegyenek feljelentést az ügyben, de a pénz és a hatalom megszerzéséért folyó torzsalkodásukból a Fideszt hagyják ki” – fogalmazott a Fidesz.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »