Háborús és pornófilmeket mutogattak osztálytársaiknak a migráskölkök

Háborús és pornófilmeket mutogattak osztálytársaiknak a migráskölkök

Két kísérő nélkül Ausztriába menekült és befogadott, 12 és 14 év közötti gyerek zaklatta osztálytársait Salzburgban. A szíriai mingránskölkek brutális háborús videókat és pornófilmeket mutogattak osztálytársaiknak, amivel megrémítették és megzavarták őket. Az iskola vezetése a rendőrséghez fordult.

Magyar Menedék - Sitchin

Az esetet egy felháborodott szülő hozta nyilvánosságra. Az édesapa közölte, hogy a Neue Mittelschule Taxham salzburgi középiskolában két fiatalkorú a szíriai háborús övezetből származó brutális videókat mutatott körbe osztálytársainak okostelefonján, és ha még ez nem lenne elég, 18 év alattiak számára tiltott szexfilmeket. Az igazgatónő értesítette a rendőrséget.

A két szíriai gyerek közül csak a 14 évest lehet elővenni a fiatalok védelméről szóló törvény megsértése miatt, a 12 évest védi a törvény, őt nem lehet büntetni.

A rendőrségi szóvivő közölte, hogy komolyan veszik a kérdést, a gyámügyesek szerint valószínűleg mindketten traumatizáltak a szíriai háborús élményektől.

Az egyik sértett apja az FPÖ-höz, az Osztrák Szabadságpárthoz fordult, a pártszóvivő ennek kapcsán azt mondta, a rendőrségnek sürgősen intézkedni kell, mert az ilyen esetek egyre gyakrabban fordulnak elő és egyre súlyosabbak.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »