"Háború van az európai nemzetek és népek ellen"

Dr. Eva Maria Barki levelét változatlan formában tesszük közzé. (KH)

(Népszavazás okt. 2.)

Kedves magyar barátaim !

Sorsdöntő  időket élünk.  Majdnem naponta fokozódik a globális és geopolitikai feszültség.  Háború van az európai nemzetek és népek ellen. Meg akarják semmisíteni a nemzetállamokat  egy globalizált, marginalizált és homogenizált társadalom létrehozása céljából. Az Európai Bizottság alelnöke Frans Timmermans azt mondta, hogy a jövő egy egységes  populáció, egységes szuperkultúrával és a migráció ennek a célnak szolgál.

Magyarország Európában az egyetlen ország, amely ezeknek a törekvéseknek ellenáll.  Emiatt támadják Magyarországot. Ismét gyarapodnak a magyarellenes nyilatkozatok a politikában és a negatív cikkek a médiában. Egy ilyen írás  a volt magyar szocialista gazdasági miniszter dr. Csillag  cikke, amely  az osztrák “Die Presse-ben” jelent meg. Egy összefoglalást és az én kommentáromat találják a csatolmányban. A Die Presse visszautasította a kommentáromat, mert a magyar Nagykövet Úr már hozzászólt. Két kommentár a magyarok mellett  túl sok volt a Die Pressének.

Kedves magyar barátaim, holnap adódik a ritka lehetőség, hogy kimutassák a véleményüket, hogy megmutassák, Brüsszel a népek akarata ellen ne hozzon határozatokat, hogy mutassák,  a szabadságot és a nemzeti jogokat nem hagyják megsérteni. Élni kell ezzel a fontos lehetőséggel, részt kell venni a népszavazáson és Brüsszelnek egy nagy NEM-el kell válaszolni  az eddigi politikájára. Az európai emberek többsége is várja ezt a magyar impulzust.

Elképesztő milyen agresszíven és hazugságokkal – sajnos Magyarországon is –  állnak ellen a referendumnak hamis Európa baráti jelszavakkal.
 Kedves barátaim, a NEM  egyáltalán nem Európa ellen szól, hanem éppen ellenkezőleg: a NEM szavazással az európai értékeket, a szuverenitásunkat, szabadságunkat és kultúránkat  támogatjuk,  tehát  a megmaradásunkat. Akik a referendum ellen tüntetnek, nem Európáért, hanem egy  globalizált világért tüntetnek.
A Nyugat-európai  migrációpolitika nemcsak megsérti  az európai  értékeket, hanem  megszegik a jogot, súlyos jogsértéseket követnek el. Ha ezt egyszer megengedjük, tovább fogják csökkenteni az alapvető szabadságjogunkat.

Ezért erkölcsi kötelezettség NEM-el szavazni. Mert ha jogot sértenek, az ellenállás kötelező! Nem szabad kihagyni ezt a történelmi lehetőséget. Nemcsak Magyarország sorsáról, hanem  Európa jövőjéről is szó  van.
Bizakodó üdvözlettel

Eva Maria Barki
Rechtsanwalt
Landhausgasse 4
A-1010 Wien, Austria
 

Tel.       0043-1-535 39 80
           0043-1-535 06 78
Fax        0043-1-533 88 48
Mobil    0043-(0)664-122 14 23
e-mail:  barki@lawvie.at

Kiemelt tartalom: Szellemi műhely – gondolatok, írások életről, értékekről és az igazságról Kárpáti Mozi – videók, filmek, minden, amit érdemes megnézni, meghallgatni Támogass minket – Kérjük Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten anyagiakkal is segítsék munkánkat.Kárpáti Harsona
szerkesztoseg@karpatiharsona.info


Forrás:karpatiharsona.info
Tovább a cikkre »