Habonyék elindítják ingyenes napilapjukat

Habonyék elindítják ingyenes napilapjukat

Keresztesi Péter bejelentette: igyekeznek felvenni a versenyt a Metropollal.

„Mindenhol a print média visszaszorulásáról volt szó, mégis új nyomtatott lap elindulását jelenteném be” – hangzott el a Media Hungary 2016 konferencián a siófoki Azúr Hotelben Keresztesi Pétertől. Elmondta, június 6-án indítják útjára Lokál címmel ingyenes bulvárnapilapjukat, amely mellett megtartják a már korábban startolt hetilapot is. „Egyszereplős volt a piac eddig” – utalt nevének kimondása nélkül a lapunkkal azonos tulajdoni körbe tartozó Metropolra, kifejtve, hogy szeretnének ők is felzárkózni a versenytárshoz.

A lapot 150 ezer példányban terjesztik majd 300 ponton, elérhető lesz metrókon, egyéb közterületeken is. „Gusztusos lapot tervezünk” – jelentette ki, miközben mögötte megjelent képként a Lokál egyik menekültes címlapja, Egy MIGRÁNS lőtt a rendőrökre felirattal.

Keresztesi elmondta azt is: ma Siófokon írták alá Hanák Tamásékkal, hogy a Kod Média fogja értékesíteni a termék hirdetéseit.

A Keresztesi Péterhez tartozó Modern Media Group Zrt. adja ki még a G. Fodor Gábor főszerkesztette 888.hut is, maga a csoport pedig a miniszterelnöki tanácsadóhoz, Habony Árpádhoz tartozik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »