Ha van kalapja az a baj, ha nincs, az is baj

Ha van kalapja az a baj, ha nincs, az is baj

Aki a közösségi médiában, főként a Facebookon tölti mindennapjait, és különböző politikai témájú csoportokat látogat, minden bizonnyal találkozhatott már azzal a jelenséggel, amelyik azt boncolgatja, illetve sérelmezi, miért jött létre az Erő és Elszántság mozgalom.

Vannak olyan versenyzők, akik kimondott haragot éreznek, mert ez az egész csak arra jó, mint mondják, hogy “megosszák a nemzeti tábort”, illetve “ártsanak a Jobbiknak”. Vona Gábor kétharmados győzelmét tehát mi fogjuk felforgató tevékenységünkkel megakadályozni… No, hát mindenesetre köszönjük, hogy ekkora hatalmat és jelentőséget tulajdonítanak nekünk, a valóság ezzel szemben azért mégiscsak az, nem a Jobbik ellen jöttünk létre, hanem azért, saját értékrendünket képviseljük a politika világában.

De aztán akadnak olyan jól értesültek is, akik tudni vélik, ez bizony egy óriási átverés! Az Erő és Elszántság nem más, mint a Jobbik szatellit szervezete. Tehát közönséges álca az egész. Hogy ezzel mire menne a Jobbik? Nos, arra választ nem kapunk. Erről olvashatunk EZEN a Facebook oldalon is.

Mi szeretjük a tényeket, az oldal szerkesztői már kevésbé. Mert például Ábrahám Barnabás legalább 6 éve nem tagja a Jobbiknak, és nem is zsidó származású. Mindenesetre a szerzőknek nemhogy a származását nem tudjuk, de a nevüket és az arcukat sem, ennek ellenére magabiztosan jelentik ki:

Alakulásuk egyedüli oka az lehet, hogy SZÉTZILÁLJÁK A VALÓDI MAGYAR NEMZETI ERŐKET!

Mint látható, ha van rajtunk kalap, az a baj, ha nincs, az is baj.

Hírdetés

Most akkor a Jobbik ellen jöttünk-e létre, vagy a Jobbik hozott minket létre? Az igazság persze sokszor nem olyan érdekes, nem lehet rajta jókat csámcsogni és pletykálni, de mi azért alakultunk meg, hogy a realista jobboldalnak képviseletet biztosítsunk.

Mint ahogy az is biztos, hogy nem mi, hanem az intrikusok, a rossz indulatú és primitív, arcukat és nevüket nem vállalók tömkelege zilálja szét a nemzeti erőket.

Mindenesetre velünk van alkalom személyesen találkozni. Szívesen fogadjuk akár a pozitív kritikát is, a meglátásokat, úgyhogy ajánlom az említett uraknak;

jöjjetek el szombaton Tiszaújvárosba, a soron következő lakossági fórumunkra, és személyesen is beszélhetünk. Benne vagytok?

írta: Lantos János, elnökségi tag

 


Forrás:eroeselszantsag.net
Tovább a cikkre »