Ha Ön retteg Trumptól, ettől az arctól kiszalad a világból

Ha Ön retteg Trumptól, ettől az arctól kiszalad a világból

A hírek tele vannak Donald Trump veretes beszólásaival és trollkodásaival, a fősodratú média pedig világszerte a valaha volt legőrültebb és legveszélyesebb amerikai politikusként riogat vele. Holott akad a Nagy Vízen túl nála sokkal zordabb arc is a közéletben – aki ráadásul pár évvel ezelőtt még lelkes tagja volt a Demokrata Pártnak.

Eric Greitens Missouri állam republikánus kormányzó-jelöltje egy hónappal ezelőtt azzaé vonult be a Trollok Pantheonjába, hogy “szaporodási időszakban is érvényes vadászengedélyeket” osztogatott dzsihádistákra. Most pedig egy olyan kampányvideóval, ami még a fegyvertartáshoz nálunk sokkal lazábban hozzáálló Amerikában is eléggé odaver.

A politikus egyébként Irakban és Afganisztánban szolgált veterán, a SEAL elit kommandós egység egykori harcosa.

2010-ben még demokrata színekben próbált bejutni a Kongresszusba,

de ez akkor nem jött össze. Állítása szerint a neveltetetése, családjának hagyományai miatt volt a Demokrata Párt elkötelezettje, ám minél idősebb lett, annál kevésbé tudott hinni a balos-liberális elvekben.

Így aztán a demokraták kabalaállatáról, a szamárról átnyergelt a republikánusok jelképéül szolgáló elefántra. Idén már jobboldali színekben indul Missouri állam kormányzói posztjáért.És egy olyan videóval igyekszik meggyőzni a választóit, amelyben

közel fél percen keresztül tüzel egy helikopterekről használt M134-es gépágyúval.

 

A videó egyébként az Obama-kormányzat fegyvertartást szigorító törekvéseire adott válasz. Nos, azt nem lehet evlitatni, hogy nagyot szól…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »