Ha lemegy a nap, jön a McCartney és a Rolling Stones

Bob Dylan, Paul McCartney és a Rolling Stones is bejelentette, hogy fellép a Desert Trip nevű fesztiválon a dél-kaliforniai Colorado-sivatagban.

A háromnapos zenei fesztivált az Empire Polo Fielden, a Coachella fesztivál helyszínén, Indio városában rendezik meg. A The Who, Roger Waters és Neil Young is koncertet ad október 7. és 9. között. A fellépések naplemente után kezdődnek.

Roger Daltrey, a The Who énekese szerint „az életben egyszer adódik ilyen”.

„Szembe kell néznünk vele, hogy mi vagyunk egy korszak vége. Generációnkból mi vagyunk az utolsók. Olvashatják manapság a gyászjelentésekben is, hogy nekünk, öreg csontoknak nem megy túl jól” – mondta a zenész a BBC-nek.

A program szerint október 7-én, pénteken a Rolling Stones és Bob Dylan, másnap McCartney és Neil Young lép fel, a sort vasárnap Roger Waters és a The Who zárja.

„Nem hiszem, hogy bármelyikünket érdekli, ki kezd. Sohasem problémáztunk ezen. A zene annyira fontos, hogy ez egyáltalán nem fog számítani” – fogalmazott Daltrey.

A fesztiválra a jegyeket május 9-én kezdik árusítani. A háromnapos bérlet 399 dollárba (108 ezer forintba), az egynapos jegy 199 dollárba (54 ezer forintba) kerül.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »