Ha hozzámész, felgyújtalak!

Őrizetbe vettek egy nőt Pakisztánban, miután petróleummal leöntötte és élve felgyújtotta gyerekét állítólag azért, mert a lány a család tiltakozása ellenére összeházasodott szerelmével – közölte szerdán a pakisztáni rendőrség.

Sejk Hammad rendőrtiszt elmondta, hogy a brutális gyilkosság a Pakisztán keleti részén található, 10 millió lakosú Lahor városában történt.

A gyanúsított, Parvín Rafik a rendőrség közlése szerint bevallotta, hogy 18 éves lányát, Zénat Rafikot egy ágyhoz kötözte és fia segítségével lelocsolta olajjal, majd felgyújtotta.

A dél-ázsiai országban csaknem ezer nőt ölnek meg minden évben hasonló okok, a házassággal kapcsolatos konzervatív elvek állítólagos megsértése miatt.

A múlt héten egy tanítónőt égettek meg élve azért, mert nem volt hajlandó hozzámenni egy nála kétszer idősebb férfihoz.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Németországban szállásuk felgyújtásával gyanúsítanak menedékkérőketFelgyújtják magukat és lefilmezik – Brutális új kihívás kering a netenFelgyújtottak egy muzulmán imaházat KorzikánRovatok: KékfényTelepülés: PakisztánCímkék: kékfény, krimi, brutális bűncselekmény, élve felgyújtotta, szándékos bűncselekményForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »