Ha ellopok egy Balaton szeletet, komolyabb büntetést kapok, mint aki gyermeket molesztál Németországban

Ha ellopok egy Balaton szeletet, komolyabb büntetést kapok, mint aki gyermeket molesztál Németországban

Egy német belső rendőrségi jelentés szerint egyre több a bevándorlók által elkövetett szexuális bűncselekmény a strandokon.

Az okokat a szocializációban kell keresni. Ezek a fiatalok olyan országokból jönnek, ahol a nők csak fejkendőben, csadorban vagy burkában mehetnek ki az utcára. A férfiak nem látnak nemhogy egy szexi ruhába, de egy kosztümbe öltözött nőt sem – jelentette ki Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Megemlítette: Budapest belvárosában is látott migránsokat, akik egy fehérneműbolt kirakata előtt nézelődtek. Nekik ez hihetetlen volt. Ha pedig beszabadulnak egy strandra, és meglátják a fürdőruhás, bikinis, sportruhás lányokat, „megőrülnek”. Ez számukra a paradicsom maga – fogalmazott. Felhívta a figyelmet, hogy a nemi erőszakot a saría szerint is büntetik, megkövezéssel vagy lefejezéssel. Ezt országa válogatja – jegyezte meg.

Őket igazából egy „kultúrsokk” éri – mondta Georg Spöttle, aki szerint a német kormány is elkövetett egy iszonyatos hibát: amikor megérkezett az első pár száz, vagy pár ezer migráns, azonnal el kellett volna küldeni őket integrációs kurzusokra, ahol az alapvető viselkedési formákkal, törvényekkel megismertetik őket.

Ott elmondták volna nekik, ha ezeket a bűncselekményeket elköveted, börtönbe kerülsz. És az első elkövetőket azonnal példásan, akár 2-3 év letöltendő börtönre kellett volna ítélni. Ehhez képest amikor Kölnben két afgán egy 11 éves kislányt molesztált a strandon, bevitték, kihallgatták, majd elengedték őket – fejtette ki.

Ha én ellopok egy Balaton szeletet egy szupermarketben, komolyabb büntetést kapok, mint aki egy gyermeket molesztál Németországban. Ez abszolút nem megengedett – hangoztatta.  Most ott tartanak a német strandok vezetői, hogy biztonsági cégeket alkalmaznak – tette hozzá.

Beszélt arról is, hogy ennek a jelenségnek van egy vallási vonzata. A fiataloknak azt tanítják a mecsetekben, hogy minden fiatal nő Európában prostituált, mindenre kapható, szabadon levadászható. Ők ezzel az ideológiával a fejükben érkeznek ide – magyarázta.

 

Forrás: Híradó.hu / Kossuth Rádió

The post Ha ellopok egy Balaton szeletet, komolyabb büntetést kapok, mint aki gyermeket molesztál Németországban appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »