„Gyurcsány a börtönben kellett volna hogy ünnepelje”

„Gyurcsány a börtönben kellett volna hogy ünnepelje”

A KDNP és a Jobbik is megszólalt az őszödi beszéd 10. évfordulóján.

A baloldal tíz éve a hazugság politikáját képviseli – jelentette ki a KDNP egyik parlamenti képviselője. Hollik István szerint felháborító, hogy Gyurcsány Ferenc még mindig „igazságbeszédként” állítja be az őszödi beszédet.

„A baloldal a hazugság politikáját képviseli, és ezt teszi már 10 éve reggel, délben, meg este. Mert egyébként a hazugság politikáját nemcsak Gyurcsány Ferenc képviselte, hanem a mai baloldal is ezt képviseli” – fogalmazott.

A Jobbik szóvivője szerint a Fidesz által meghirdetett elszámoltatás eredménytelenségét igazolja, hogy Gyurcsány Ferenc szabadlábon, a Facebookon vagy pártrendezvényen ünnepelhet. Mirkóczki Ádám úgy gondolja, hogy a volt miniszterelnöknek már az őszödi beszéd első évfordulóját rács mögött kellett volna töltenie.

„Ez tökéletesen mutatja a magyar közélet állapotát és a Fidesz elszámoltatási hatékonyságát, ha Magyarországon minimális elszámoltatás lett volna, ha a magyar közéletben minimális következetesség lenne az igazságszolgáltatás és a hatóságok világában, akkor a Gyurcsány Ferenc nemhogy a 10., de már az első évfordulót börtönben kellett volna hogy ünnepelje” – fejtette ki.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »