Gyöngyösi Márton: a terrorizmus az egész világ egyik legnagyobb kihívása

Gyöngyösi Márton: a terrorizmus az egész világ egyik legnagyobb kihívása

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésén résztvevő Gyöngyösi Márton, illetve a magyar és a lengyel delegáció tagjai kedden gyertyagyújtással rótták le kegyeletüket az emlékhelynél.

 

 

 

 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

Hírdetés

 

 

 

 

 

 

 

Gyász – Az Európa Tanács magyar és lengyel tagjaival közösen megemlékeztünk és leróttuk kegyeletünket a decemberi strasbourgi terrortámadás áldozatai előtt. Ma nem csak Európa, de az egész világ egyik legnagyobb kihívása az elharapózó terrorizmus, mely ellen világnézettől függetlenül mindannyiunk kötelessége, hogy kiálljunk és megpróbáljunk megoldást találni. #gyongyosimarton #jobbik #lengyelmagyarbarátság #terrorizmusellen #strasbourg

Gyöngyösi Márton (@gyongyosi.marton) által megosztott bejegyzés, Jan 23., 2019, időpont: 3:22 (PST időzóna szerint)

Németh Zsolt, az Országgyűlés Külügyi bizottságának fideszes elnöke az MTI-nek azt mondta, a terrorizmus és a bevándorláspárti politika kéz a kézben jár, ezért Európa jövője azon múlik, hogy bevándorlás ellenes álláspontra helyezkedik-e, ellenkező esetben a jövőben nem beszélhetünk Európáról.

Cherif Chekatt december 11-én nyitott tüzet a strasbourgi karácsonyi vásár látogatóira. A merényletnek öt halálos áldozata, és több sebesültje volt. Chekattot két nap hajtóvadászat után lőtték le Strasbourg Neudorf negyedében.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »

Hírek

Legújabb hírek