Gyöngyösi: a "zacskós pénzek" ügye ócska rágalom

Ócska rágalom az a híresztelés hogy Jobbik alapszervezetek Simicska Lajostól zacskóban kaptak pénzt, a párt a rágalmak miatt jogi lépéseket tesz – mondta Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezetője szerdán, tatabányai sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre.

“Ez a rágalom egy koreográfia szerint lát napvilágot. Azok az emberek, akik távoztak, hirtelen mintha kaptak volna egy üzenetet, hogy mivel lehet a Jobbikot ostorozni” – tette hozzá.

Hírdetés

Gyöngyösi Márton úgy vélte, a legutóbbi választások óta egy rezsim alakult ki, melyben a demokrácia szabályai szerint működni nem lehetséges, így egy párt már nem ellenzékként, hanem ellenállóként tudja csak magát meghatározni.

A Jobbik 1,3 millió választópolgár szavazatára építve, a legerősebb ellenzéki pártként és a legnagyobb létszámú ellenzéki országgyűlési frakcióként fenntartja jelenlétét a parlamentben, de ezt a teret már nem tartják elégségesnek politikájuk képviseletére és a jövőben szélesebb nyilvánossághoz kívánnak fordulni, már az október 23-i ünnep alkalmával is – mondta a Jobbik elnökhelyettese.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »